אוֹדוֹת

איך הכל התחיל?

מי אמר שאוכל כשר חייב להיות לשעמם? במרוצת השנים יצאה שמה של מסעדת השף הירושלמית Jacko's Street למרחקים, בזכות פרודוקטים טריים שהופכים לטעמים עדכניים שמייצרים עניין בכל ביס.
השף זכאי חוג'ה אחראי על  מנות יצירתיות כמו רביולי חמוסטה, פריקסה טונה אדומה וריזוטו כורדי שכנראה לא תמצאו בשום מקום אחר.
מהנאות הטעם של המסעדה בירושלים ניתן ליהנות בחלל האינטימי המיועד לאירוח עד כ-100 מוזמנים, בבר ובגלריה בעיצוב מיוחד.

רפי רביבו

זכאי חוג'ה

אורי אברס

יותם ניסים

נגישות