איך הכל התחיל?
אתם בטח מצפים שנתחיל בסיפור מרגש, קורע לב שיסחט ממכם דמעה ויוביל להזמנת מקומות אונליין? טוב אז זה לא הכיוון אנחנו ירושלמים טיפוסיים שאוהבים שמחת חיים .
יאללה בואו נעשה את זה קצר וקולע: ארבעה חברים שרצו להעניק חוויה קולינרית שלמה על טהרת המטבח הכורדי המשודרג (יש בכלל כורדי כזה? ) באווירה יוונית/ים תיכונית/דקלונית .
ההתחלה הייתה ברחוב השיקמה המיתלוגי ממש ברחוב מקביל לשוק מחנה יהודה כך שהשף זכאי יוכל ללכת כמה צעדים ( אגב הוא טוען שהוא עושה 10,000 צעדים כל יום ) ולקנות את הפרודוקטים הטריים והשווים ביותר . לאחר שלוש שנים אינטנסיביות והרבה רשימות המתנה עברנו לרחוב אגריפס והפעם גדולים הרבה יותר ( 150 מקומות ישיבה).
בהמשך פתחנו את הבר קוקטיילים ג'קו סאן שמתמחה במטבח האסייאתי ובעקבות ההצלחה אנחנו בעיצומן של הכנות להקמת מקום שיכיל כמות גדולה של סועדים ברחוב דרך בית לחם בירושלים.